Nieuws

Zwarte Cross komt met bizarre autostunt

Zwarte Cross komt met bizarre autostunt
Het cross- en muziekfestival Zwarte Cross in Lichtenvoorde komt weer met een spectaculaire stunt: voor het eerst in Nederland zal er met en auto en achterwaartse salto gemaakt worden. Slechts enkele mensen ter wereld is dit eerder gelukt.
LICHTENVOORDE - Het cross- en muziekfestival Zwarte Cross in Lichtenvoorde komt weer met een spectaculaire stunt: voor het eerst in Nederland zal er met en auto en achterwaartse salto gemaakt worden. Slechts enkele mensen ter wereld is dit eerder gelukt.
Voor Nederland wordt het een primeur. De Amerikaan Jimmy Blaze zal de stunt elke dag van het festival een keer uitvoeren, zo maakte de organisatie bekend.

En hoe doet Jimmy Blaze dat dan? Nou, zo:

Naked Run volgeboekt

Verder is meegedeeld dat niemand zich meer kan inschrijven voor 'The Naked Run For Freedom' op de vrijdag van het festival (26 juli). Alle plaatsen zitten vol. 450 mensen zullen dan naakt over de crossbaan rennen.
De Naked Run For Freedom is een gezamenlijk initiatief van de Zwarte Cross en Amnesty International om aandacht te vragen voor onderdrukking waar ook ter wereld en in Rusland in het bijzonder.