Topklasse: Achilles'29 bijna zeker van titel

GROESBEEK - Achilles'29 heeft maandag uitstekende zaken gedaan in de strijd om titelprolongatie.
De ploeg uit Groesbeek won in de Topklasse met 1-2 bij EVV in het Limburgse Echt en zag concurrent ADO'20 punten verspelen bij AFC (0-0).
De bezoekers kwamen in 46ste minuut op voorsprong door een eigen doelpunt van Joep op den Kamp. Zeven minuten later werd EVV'er Joey Dekkers met rood weggestuurd. De gelijkmaker viel in de 75ste minuut en kwam op naam van Jeroen Evelein.
De winnende treffer kwam via aanvaller Daan Paau. Hij maakte het doelpunt 9 minuten voor het laatste fluitsignaal. Achilles heeft 8 punten voorsprong op ADO'20. De ploeg uit Groesbeek speelde bovendien een wedstrijd minder.