vandaag op tv

morgen op tv

ook bij omroep gldNieuws dossiers


Omroep GelderlandDode treinongeluk is vrouw uit Eibergen

EIBERGEN - Het treinongeluk zaterdag in Amsterdam heeft het leven gekost aan een 68-jarige vrouw uit Eibergen. 

Het slachtoffer overleed zondag in het ziekenhuis aan haar verwondingen. De trein was onderweg van Den Helder naar Nijmegen.

Directeur Meerstadt van de NS heeft de nabestaanden gecondoleerd en zegt terug te kijken op een zwarte dag. Burgemeester Van der Laan van Amsterdam zegt dat hij meeleeft met de nabestaanden van de vrouw. Volgens de gemeente Amsterdam zijn bij het ongeluk 117 mensen gewond geraakt. Van de 42 passagiers met zwaarder letsel zijn 18 mensen opgenomen in het ziekenhuis. Eén van hen is inmiddels weer thuis.A A A
maandag 23 april 2012 | 11:14 | Laatst bijgewerkt op: maandag 23 april 2012 | 11:48
|

REACTIES

Geplaatst door: robin - 16-06-2012 15:50
@tiny klijn,
ja klopt helemaal, diny siebbeles, inderdaad is haar moeder vroeg overleden. Het was mijn oma.
Geplaatst door: Tiny Klijn - 15-05-2012 23:00
In 1965 ging een neefje van mij bij zijn meisje wonen in eibergen ,het meisje hete Dinie .Ze woonde op een hele grote boerderij met heel veel broers en zusjes .haar moeder ging op jonge leeftijd dood en zij ging zorgen voor alle kinderen en haar vader .Wij zijn het contact kwijt geraakt met elkaar ,maar ik schrok erg toen ik haar naam hoorde ,want zij was 3 jaar ouder dan ik ,dus het zou mijn aangetrouwde nichtje kunnen zijn .heel heel erg .
Geplaatst door: Felicia - 23-04-2012 18:35
Ik zat in de sprinter, en heb ook pijn. Maar ik denk niet aan geld. Het gaat even kort door je hoofd als iedereen het erover hebt, maar uiteindelijk moet je er zelf weer boven op komen. Dat is het echte gevecht. Want die heftige beelden zag je niet op tv. Echt niet.
Geplaatst door: Bouncy - 23-04-2012 17:19
Och ja, het moet weer gaan om geld. Deze mensen zijn een belangrijk deel van hun familie kwijt. Het laatste waar ze aan zullen denken is een schadevergoeding denk ik. Dat kan ook nog over een lange tijd als men er klaar voor is.
Ik wens alle nabestaanden en vrienden/kennissen heel veel sterkte met dit verlies.
Geplaatst door: J - 23-04-2012 16:46
Ik denk dat de nabestaanden nu eerst andere dingen aan hun hoofd hebben. Als het mijn moeder was zou een schadeclaim niet mijn prioriteit hebben. Die centen geloof ik wel. Enne Gea, heel erg hoor, voor je dochter, maar slachtofferhulp? Voor een claim heb je een advocaat nodig, en hoef niet binnen 24 uur te worden ingediend.
23-04-2012 14:09
Echte Nederlanders hé, een vrouw heeft het leven gelaten bij dit vreselijke ongeluk en gelijk proberen er weer een paar een slag uit te slaan. IK wens de familie van deze vrouw heel veel sterkte met dit verlies.
23-04-2012 14:09
Echte Nederlanders hé, een vrouw heeft het leven gelaten bij dit vreselijke ongeluk en gelijk proberen er weer een paar een slag uit te slaan. IK wens de familie van deze vrouw heel veel sterkte met dit verlies.
Geplaatst door: JW - 23-04-2012 13:25
Compensatie? Claim? Alles gaat weer om geld! Is dat echt het enige wat jullie kunnen verzinnen?
Geplaatst door: gea - 23-04-2012 11:37
ze moeten slachtoffer hulp inschakelen voor een claim. En laat je niet afschepen. Mijn dochter heeft nog steeds last van het ongeluk bij arnhem. De klap is harder dan je denkt. 24 uur later merk je pas waar je allemaal pijn hebt.
Geplaatst door: Jan Peters - 23-04-2012 08:38
Ik weet dat nog meer mensen uit Gelderland in de trein zaten en verwondingen hadden en hierna doodleuk op eigen gelegenheid maar naar huis moesten zien te komen! Er is nog niet eens een gratis taxi rit geregeld! Wat gaat de NS als compensatie regelen?
Nieuw bericht
Bedankt voor uw reactie!
Mogelijk wil de redactie met u in contact komen over dit onderwerp.
Laat hiervoor uw telefoonnummer en woonplaats achter.

Meest bekeken nieuws

Laatste Nieuws

Regio Veluwe

Regio Achterhoek

Regio Rivierengebied

Regio Arnhem / Nijmegen

Sportnieuws

Nieuwsbrief

Meld u aan en u ontvangt iedere dag rond 15.00u het nieuws van de dag in uw mailbox