Zomer in Gelderland 2012

De voorbereidingen voor de afleveringen van 2012 zijn in volle gang. De redactie vraagt zich af wie het volgens u verdient om bedankt te worden.
Zomer in Gelderland
2011

Het is weer voorbij, die mooie zomer..
 

Na 35 afleveringen zit de lange tour door Gelderland er weer op voor dit jaar. We wilden twee vrolijke maanden, we kregen een bijzonder uitbundige zomer! In ieder dorp of stad werden we verrast door het enthousiasme bij het lokale team. Onder leiding van een plaatselijke coach gingen al die teams de uitdaging aan: win 1000 euro voor het goede doel! En ze wonnen het allemaal, hoe moeilijk de opdracht ook was.
 
Kamelen in Oosterbeek en een dinosaurus in Bredevoort. Het werd plotseling kerst in Lichtenvoorde, en Steenderen vierde Koninginnedag in de zomer. Brommers kieken in Borculo, een Hawaiistrand in Ermelo en Moulin Rouge in de kerk van Groenlo: iedere dag was het feest! Bekijk hieronder de korte terugblik.
  

 

Uitzendingen terugkijken

Wilt u nog eens teruglezen hoe Zomer in Gelderland in uw dorp of stad verliep? Of gewoon genieten van de foto`s van het spektakel? Ga hier naar het overzicht van de hele zomer. De radio-uitzendingen zijn niet allemaal terug te luisteren, omdat ze door de hele dag verweven waren. De televisie-uitzendingen zijn wel te zien. Hieronder kunt u nagenieten van 35 dagen zomerpret! En tot volgend jaar? Wie weet…