Vacatures


Omroep Gelderland is de publieke omroep voor de grootste provincie van Nederland. Radio Gelderland is de best beluisterde zender van Gelderland en TV Gelderland trekt elke dag zeer veel kijkers. Ook de internetsite, de (mobiele) apps en social media worden zeer goed bezocht en hoog gewaardeerd.

Ter ondersteuning van de receptie zoeken wij een

Freelance Receptionist/Telefonist (m/v)

Je ondersteunt de receptie en werkt als telefonist(e). Naast de telefonie, ontvang je bezoekers, beantwoord je vragen en ben je het eerste aanspreekpunt namens de organisatie. Je ontvangt, selecteert en verspreidt de post. Je hebt in het algemeen een representatieve en organisatorische taak.


Wij zoeken een allround persoon die inzetbaar is op basis van ruime kennis en ervaring binnen de functie van telefonist(e). Het werken met een moderne telefooncentrale (wij werken met type Alcatel-lucent OmniPCX) is een vereiste. Je werkt op oproepbasis waarbij wij verwachten dat je flexibel inzetbaar bent.


Heb je interesse, maar wil je eerst meer weten? Bel dan met Wilma Luckel, bereikbaar via 026 – 3713713. Of via mail wluckel@gld.nl


Wil je solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief en CV per mail vóór 27 juli a.s. naar sollicitatie@gld.nl.