Vacatures

Omroep Gelderland is de publieke omroep voor de grootste provincie van Nederland. Bij dit moderne en professionele mediabedrijf gevestigd in Arnhem werken ca. 160 mensen.

Ter tijdelijke vervanging van een collega zijn wij per direct op zoek naar een:

Commercieel binnendienstmedewerker (m/v) Gemiddeld 20 uur per week (16/24)

Organisatie Omroep Reclame Gelderland houdt zich bezig met de verkoop van commerciële producten en diensten voor o.a. Omroep Gelderland. De commercieel binnendienstmedewerker ressorteert operationeel en hiërarchisch onder de commercieel manager van Omroep Gelderland.

 Doel Het verzorgen van activiteiten ten aanzien van verkoopvoorbereiding/ verkoopondersteuning van de producten (radio, TV en online) van Omroep Gelderland, alsmede ondersteunende werkzaamheden van administratieve aard.

Rapportage Rapporteert aan de Commercieel Manager.

Werkomschrijving

Verkoop- voorbereiding en ondersteuning:

- Verlenen van verkoop- voorbereiding en ondersteuning van het verkooptraject op de regionale markt:

- Houdt databestanden op geautomatiseerde systemen en papieren archieven operationeel en onderhoudt ze;

-Houdt rapportages bij op basis van dag- , week- en maandstaten;

- Verzorgt administratieve werkzaamheden met betrekking tot het maken van voorstellen, offerteaanvragen, contracten en draagt zorg voor de dagelijkse orderverwerking.

Traffic

-Verzorgt administratieve werkzaamheden met betrekking tot het maken van uitzendschema’s en facturering;

· Behandelt aanvragen uit de landelijke markt;

· Verwerkt materiaal ten behoeve van de uitzendingen op radio, TV en online;

· Behandelt de inkomende en uitgaande post.

 Wat ga je doen als commercieel binnendienstmedewerker?

Je bent de schakel tussen het salesteam en de (potentiële) klant. Je verzorgt administratieve werkzaamheden met betrekking tot het maken van voorstellen, offerteaanvragen, facturering en contracten.

De kandidaat beschikt over een commerciële en verkoopgerichte instelling. Je bent ondernemend, vasthoudend, organisatorisch sterk en hebt een actieve houding. Je bent daarnaast zakelijk en professioneel, maar ook betrokken bij onze opdrachtgevers en collega’s. De collega die we zoeken, behaalt graag samen met het team het beste resultaat. Verder beschik je over MBO werk- en denkniveau. Media ervaring is een pre. Een zeer goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een vereiste.

Het gaat om een contract voor bepaalde tijd van 3 maanden ter vervanging van een afwezige collega.

Solliciteren?

Voldoe je aan de bovengenoemde criteria en heb je interesse? Stuur dan een brief onder vermelding van functienaam naar sollicitatie@omroepgelderland.nl

Omroep Gelderland is dé publieke omroep voor de grootste provincie van Nederland. Radio Gelderland is een van de best beluisterde zenders van Gelderland, TV Gelderland trekt elke dag zeer veel kijkers en onze internetsite en onze apps worden zeer goed bezocht en hoog gewaardeerd.

Bij wet is geregeld dat iedere publieke omroep een Programmabeleidsbepalend Orgaan (PBO) dient te hebben. De leden van het PBO zijn representatief voor belangrijke stromingen in de Gelderse samenleving. Omdat een aantal leden dit jaar zal aftreden, komen wij graag in contact met potentiële

Leden Programmabeleidbepalend Orgaan (PBO) m/v

Vrijwilligersfunctie - plusminus vier vergaderingen per jaar

Kunnen mensen uit uw achterban u makkelijk benaderen en kijkt u bovendien regelmatig naar Omroep Gelderland? Wilt u graag meedenken en meepraten over het programmabeleid van Omroep Gelderland en bent u op de hoogte van recente ontwikkelingen binnen één van de volgende stromingen:

  • Levensbeschouwing in Gelderland (in brede zin)

  • Gelderse jeugd

  • Onderwijs in Gelderland

  • Zorg in Gelderland

  • Toerisme in Gelderland

  • Kunst en cultuur in Gelderland

  • Multiculturele samenleving in Gelderland

Dan komen wij graag met u in contact!

Uitgebreide informatie over het PBO kunt u vinden op de website van Omroep Gelderland onder vacatures.

Heeft u naar aanleiding van deze vacature nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Chantal Teunissen of Didy Kars via telefoonnummer 026 - 3713713.

Uw sollicitatie kunt u voor 9 februari 2014 per e-mail versturen aan dkars@gld.nl

Meer informatie over het PBO: 

http://www.roosrtv.nl/downloads/ROOS%20Handreiking%20PBO.pdf