Van Eijden "Man of the year" bij NEC

NIJMEGEN - Na afloop van de wedstrijd tegen AZ is NEC’ er Rens van Eijden uitgeroepen tot ‘Man of the year bij NEC”. De centrale verdediger was volgens de Nijmeegse club de meest waardevolle speler. “Voor mij is dit een mooie beloning voor hard werken, revalideren van blessures, wat privéproblemen dus voor mij is het wel een mooie beloning dat ik er altijd voor ben blijven gaan.”

Van Eijden kende veel tegenslagen en maakte dit seizoen een goed jaar door onder leiding van Alex Pastoor die blij was voor zijn verdediger: “Ik vind dat Rens één van de spelers is die een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt dit seizoen en die zich echt hele jaar als een sterkhouder heeft opgeworpen, dus het is een mooie eer voor hem.”

Van Eijden maakte dus een sterk jaar door en dat is wel anders geweest. Blessures en privéproblemen speelden hem parten: “Het heeft me wel sterker gemaakt en gevormd tot wie ik nu ben. Het zou mooi zijn om elk jaar Man of the year te worden, maar ik gun het die andere jongens ook wel.”

A A A
donderdag 03 mei 2012 | 00:24 | Laatst bijgewerkt op: donderdag 03 mei 2012 | 00:29
|

Laatste Sportnieuws

        

#sportGLD op Twitter


  

Houd jezelf via Twitter op de hoogte van

het laatste sportnieuws uit Gelderland

  

 

Word fan van ons!