In Gelderland Live elke zondag om 11 uur


Actualiteiten en achtergronden van het nieuws

In Gelderland Live is een gespreksprogramma met spraakmakende gasten die praten over actuele onderwerpen in Gelderland. In het programma is veel aandacht voor de Gelderse politiek, maar ook voor zaken als economie en cultuur. 


In Gelderland Live

De eerste reguliere uitzending van In Gelderland Live is op 5 oktober.
In Gelderland Live / economie / op locatie

Daarnaast komt In Gelderland Live tot aan het einde van het jaar vier keer vanaf lokatie over geld, werk en de stand van de Gelderse economie. Met smaakmakers, beleidsbepalers en topondernemers. Hoe staat Gelderland er anno 2014 voor en hóe komt Gelderland uit de crisis. We doen alle regio's aan. En u bent van harte welkom op:


Veluwe - Zondag 28 september vanaf Landal Rabbit Hill in Nieuw Milligen. De gastvrijheidseconomie moet veel meer werk en economische groei op kunnen leveren. Met oa Alex van Hooff directeur van één van de meest bezochte attracties van Nederland Burgers' Zoo en commercieel directeur van Landal Greenparks Bas Hoogland.


Achterhoek - zondag 26 oktober Maakindustrie in een regio met een krimpende bevolking. Hoe ziet de industriële toekomst van de Achterhoek er uit? En wie gaat al die mooie dingen maken?


Rivierenland - zondag 23 november Logistiek langs de rivieren, daarover gaan we het zondag 23 november in het Rivierengebied hebben. Draaischijf van onze economie of dozenschuiven zonder economische meerwaarde?


Food en Health Valley - 21 december Het hart van de Gelderse kenniseconomie zit in regio Nijmegen en Wageningen. Is kennis macht en hoe maken we van die macht keiharde Euro's? 


De uitzending is van 11.00 tot 12.00. Na afloop is er een (netwerk)borrel. Erbij zijn? Mail ons ingelderlandlive@gld.nl. Nadere informatie over gasten en locatie volgt nog. Houdt daarvoor deze site in de gaten.Presentatie: Annemieke Schakelaar & Erik van der Pol

In Gelderland Live wordt op zondag herhaald om 12.00 uur, 13.00 uur.