vandaag op tv

morgen op tv

ook bij omroep gldNieuws dossiers


Omroep GelderlandSnelweg A2 lang dicht na ongeval

VELDDRIEL - De A2 is vrijdag tussen Hedel en knooppunt Empel urenlang afgesloten geweest door een gekantelde vrachtauto met gipsblokken.

De vrachtwagen botste bij Velddriel door onbekende oorzaak tegen de vangrail. De bestuurder moest met onbekend letsel naar het ziekenhuis.

Een deel van de lading kwam op de weg terecht. Het opruimen duurde ruim vier uur. Het verkeer werd omgeleid. Er stond maximaal 17 kilometer file.

A A A
vrijdag 19 juni 2009 | 12:03 | Laatst bijgewerkt op: vrijdag 19 juni 2009 | 13:43
|

REACTIES

Geplaatst door: b. burgers - 22-06-2009 19:00
Jongens je kan er niet omheen kijk er zit te veel schuim op die vrachtwagens, ik zeg niet allemaal maar zeker 70 procent heeft niet meer dan een blo diploma, kijk die 30 procent doet het wel goed maar die andere minukkels zorgen aller dagen voor stagnatie en hebben er totaaalll geen weet van wat er gebeurd als ze met een handje sturen of nog geen 5 meter achter een luxe wagen rijden.Kijk inderdaad is hier de overheid schuld aan door iedere gans op zo"n wagen na 20 lesjes te zetten, laat ze wat die andere mijnheer aan haalde 2 jaar met een beroeps chauffeur mee gaan zodat wij hiet van die popengast figuren af zijn, maar nogmaals de overheid snijt zich zelf in de vingers door steeds meer klootjes volk door te genereren in de transportwereld, ik houdt mijn hard vast.
Geplaatst door: wilfred - 21-06-2009 18:54
rene je hebt het zo heel mooi gezegd want er zitten meer eikels in een personen wagen als in een vrachtwagen. ik heb 6 jaaar geleden ook 5 weken thuis moeten revalideren omdat er een pipo in een personenwagen mij geen voorang gaf terwijl ik op een voorangsweg reedt en zij zonodig zo snel mogelijk naar de camping wilden
Geplaatst door: rolf - 21-06-2009 16:15
wat een stomme reacties weer net of je geen verstand heb als je chauffeur ben nou ik weet zeker ik zit iedere week snachts in de asvald met een trekker oplegger en er zitten meer mensen zonder verstand op de weg in een personen auto dan in een vrachtwagen ongelukken gebeuren maar je moet niet de schuld schuiven omdat wij wa groter zijn hoevaak zijn er mensen die ff tusse door de navi verstellen of na de radio kijken of weet ik wat
of die op een afstand van 10 meter voor je ineens van links naar rechts uitvoegen naar een benzine pomp

dus de mensen die wa te zegge hebben over chauffeurs kijk eerst na je eigen want en chauffeur heeft en beter rij opleiding gehad als en kut jong die net zijn rijbewijs heb en die alles weet of kan

owja lamers of jij nooit foute maakt als je z'n goei vak man was had je wel en ander beroep gekozen
gr rolf
Geplaatst door: een bekende - 21-06-2009 11:48
Wat een belachelijke reacties van sommige personen,de chauffeur is onwel geworden, wees blij dat er alleen materieele schade is!(denk na voordat je wat schrijft)
Geplaatst door: Rene - 21-06-2009 11:14
wat ik nog het mooiste vind is dat na een ongeluk met een vrachwagen de discussie uitbreekt, maar zogauw er een kettingbotsing gebeurd met alleen personenautos... niks!
Geplaatst door: rene - 21-06-2009 10:44
HAHAHAHAH, wat een reacties weer.
@ joop lammers; ik heb zelf ook klapbanden gehad, met 1 hand aan het stuur, en dat ging ook goed, bij deze ging het fout, man, en JIJ zet nooit het vollume van de radio wat harder of zachter?! pakt je botrham uit je koelkast. jij bent de beste want jij zit constant met 2 handen aan het stuur, goed van je, je bent de enige.
@ b benting, wat is een zware overtreding? met 1 hand aan het stuur rijden?! ze moeten ALLE personenwagenbestuurders die met 1 hand rijden of sowieso bezig zijn met alles behalve autorijden direct rijbewijs afpakken, en hup, geen files meer. maar ja, jullie doen dat noooit natuurlijk, want jullie zijn keigoed!! vergeet niet dat wij ook onze AUTO rijbewijs hebben.
@ j scholten, dit getuigd van een niveau van een bierviltje bij uzelf, ik zal het 1 keer uitleggen, beroepsgoederenvervoer is een erkend mbo diploma, bovendien heb ik mijn VAPRO c, ik denk dat ikzelf op een hopger niveau zit als jou, natnek!!
@ j. keizer. wat heeft eventuele sociale achterstand met dit ongeval te maken?! bovendien denk ik dat de gemiddelde beroepschauffeur een klein beetje betere rijvaardigheid heeft als jou gestuntel. jij ziet alleen je eigen auto en de rest moet weg. stelletje amateurs.
en ten slotte, als jullie geen vrachtwagen meer willen, hier de oplossingen;
1. iedereen moet langer wachten op zn nieuwe auto, koelkast of wat dan ook.
2. koop geen wijn meer of andere producten vanuit het buitenland of ga ze zelf halen.
3. ga zelf je bestelde spullen ophalen uit de havens zodat vrachtwagens niet de weg op hoeven.
4. doe geen boodschappen meer, want al jullie spulletjes worden aangeleverd met VRACHTWAGENS!!!
5. eet geen verse groenten meer, lekker makkelijk.
dus wil je wat aan deze ELLENDE doen, stop met kopen of kom gewoon niet op de weg, het verkleer brengt nou eenmaal een risico met zig mee, als motorrijder, vrachtwagencauffeur of personenauto bestuurder.
iedereen is volledig afhangkelijk van transport over de weg, gewoonweg omdat jullie het zelf er naar gemaakt hebben dus loop niet te zeuren.
kun je dit niet zien ga dan verder met het zijn van een asociale egoist die je dus al was, ik ga weer lekker de Appie heijn bevoorraden, met mijn vrachtwagen. fijn weekend!!
Geplaatst door: j. keizer - 20-06-2009 23:39
groter zwaarder en vooral dommer!! laat ze eerst eens wat aan die sociale achterstand en rijvaardigheid doen als inplaats maar voor elle lange file"s en sragnaties..
Geplaatst door: smoske - 20-06-2009 19:33
ja gelukkig heeft de chauffeur het overleeft en met die onzinnige reacties komen we niet veel verder een beetje meer controle op dat achterlijke personenverkeer zou ook al eens helpen en begrip voor vrachtverkeer we zijn nu eenmaal groter en zwaarder.
Geplaatst door: david - 20-06-2009 17:13
laten we nu niet allemaal te snel oordelen we weten immers niet wat er precies is gebeurt. en ja er zitten koekebakkers op de weg met de gordijntjes half dicht geschoven en met de sokjes op het daschboard. maar gelukkig zijn er ook beroepchauffeurs die het wel serieus bekijken.
Geplaatst door: k. klaasen - 20-06-2009 13:37
Jongens vergeet niet dat het gemiddelde niveau van de nederlandse beroepschauffeur niet hoger dan een net bierviltje is, Ik denk dat de overheid hier verandwoordelijk is door deze vliegende kippenboeren toe te laten op onze auto wegen, Maar zoals altijd moet het eerst vreselijk mis gaan ...
Nieuw bericht
Bedankt voor uw reactie!
Mogelijk wil de redactie met u in contact komen over dit onderwerp.
Laat hiervoor uw telefoonnummer en woonplaats achter.

Meest bekeken nieuws

Laatste Nieuws

Regio Veluwe

Regio Achterhoek

Regio Rivierengebied

Regio Arnhem / Nijmegen

Sportnieuws

Nieuwsbrief

Meld u aan en u ontvangt iedere dag rond 15.00u het nieuws van de dag in uw mailbox