vandaag op tv

morgen op tv

ook bij omroep gldNieuws dossiers


Omroep GelderlandVrouwen overvallen in camper Vaassen

VAASSEN - Twee vrouwen en een kind zijn in de nacht van zondag op maandag overvallen in een camper aan de Zwarteweg in Vaassen.

De drie lagen te slapen en hadden de deur niet afgesloten. Rond iets voor half vier werd de deur geopend. Een man kwam binnen en eiste geld. Toen dat werd gegeven ging hij ervandoor, vermoedelijk met een andere man.

De vrouwen hebben direct de politie gebeld. Over het signalement van de daders is niets bekend. Voor de betrokkenen is slachtofferhulp geregeld.

A A A
maandag 28 mei 2012 | 12:08 | Laatst bijgewerkt op: maandag 28 mei 2012 | 14:25
|

REACTIES

28-05-2012 22:53
Signalement niet bekend?
Nou wat denk je van een blanke huidskleur!
Want in 9 van de 10 gevallen blijkt het alweer een blanke te zijn.
Kijk maar naar opsporing verzocht.
Geplaatst door: Willem Vizee - 28-05-2012 19:10
Gestaag maar onophoudelijk schijnt ons ooit zo mooie landje aan de zee te veranderen in een oord waar je nergens meer veilig bent en je constant om je heen moet kijken of er wellicht gevaar dreigt! Zullen we de naam van ons trotse land maar veranderen in Absurdistan?
Geplaatst door: aart - 28-05-2012 18:08
het maakt niet uit wat ze oververvallen, de straf is niks dus de overvallen zullen blijven.
hard straffen,maar ja dat gebeurt toch niet.
Geplaatst door: euro - 28-05-2012 17:04
Waar zijn we nog wel veilig tegenwoordig????
Niet in je huis, niet in de camper, niet op je werk
Er lopen overal van die gekken die alleen maar een ander het geld afhandig kunnen maken
Geplaatst door: R.C. - 28-05-2012 16:45
Heb jarenlang met de caravan gekampeerd op allerlei plaatsen in het binnen - en buitenland. Het is nooit gebeurd maar ik had altijd wel iets voorhanden om mijzelf en mijn gezin te verdedigen indien nodig want ik had hem zijn kop eraf geslagen.Het is een eenvoudig recht op zelfverdediging wat de overheid je hier in Nederland gewoon heeft afgenomen zoals wel meer dingen trouwens.De politie is in dit soort situaties altijd te laat dus daar heb je op zo'n moment niets aan.
Geplaatst door: danny - 28-05-2012 14:50
Vragen om problemen? Boontje komt om zijn loontje? Idioten, al slaap je op een luchtbedje langs de A1 met een zak geld naast je. Als het niet van jou is blijf je er met je poten vanaf klaar.
28-05-2012 14:05
@ Gea

Wat een achterlijke reactie. Er zijn meer mensen die de deur van een camper of caravan niet afsluiten.Voor de veiligheid als er brand mocht onstaan. Je vraagt niet om overvallen te worden en geeft ze ook geen uitnodiging. Waarschijnlijk ben jij de perfecte mens die nooit wat verkeert doet. Totdat jou een keer wat overkomt, dan is de wereld te klein,Wens de vrouwen en het kind heel veel sterkte .
Geplaatst door: salute - 28-05-2012 13:20
Veel mensen nemen geen voorzorgsmaatregelen om risico's zoveel mogelijk te voorkomen. Als je met een Camper op stap gaat ben je voor criminele een interessant object. Hoe kun je met een camper op stap gaan en ergens, zonder toezicht, gaan wildparkeren.Dat vraag om problemen. Vooral als je zo dom en naief bent om de deur niet op slot te doen. Sommige mensen luisterebn niet naar goede adviezen en willen graag leergeld betalen.
Nieuw bericht
Bedankt voor uw reactie!
Mogelijk wil de redactie met u in contact komen over dit onderwerp.
Laat hiervoor uw telefoonnummer en woonplaats achter.

Meest bekeken nieuws

Laatste Nieuws

Regio Veluwe

Regio Achterhoek

Regio Rivierengebied

Regio Arnhem / Nijmegen

Sportnieuws

Nieuwsbrief

Meld u aan en u ontvangt iedere dag rond 15.00u het nieuws van de dag in uw mailbox