vandaag op tv

morgen op tv

ook bij omroep gldNieuws dossiers


Omroep GelderlandMan aangehouden voor verkrachting Arnhem

ARNHEM - De politie heeft zaterdag een man van 43 uit de gemeente Rheden aangehouden voor de dubbele verkrachting van een vrouw in Arnhem, een week geleden. De politie kwam hem op het spoor na een DNA-match.

Er wordt onderzocht of de man verantwoordelijk is voor meer zedenzaken. In zijn huis is sporenonderzoek gedaan. De man wordt dinsdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

De vrouw van 24 werd in de nacht van vrijdag 20 op zaterdag 21 april door een man van de fiets getrokken en in een steegje bij de Nijhoffstraat verkracht. Ze werd daarna geblinddoekt meegenomen naar het Sonsbeekpark, waar de man zich nogmaals aan haar vergreep. De man liep vervolgens weg. Bewoners van een huis in de buurt waar de vrouw aanbelde, schakelden de politie in.

De politie zette 25 rechercheurs op de zaak. Er is uitgebreid buurtonderzoek gedaan en er zijn vrijdag in de buurt huis-aan-huis flyers uitgedeeld. Bij de ingang van het Sonsbeekpark aan de Apeldoornseweg werden matrixborden geplaatst, waarop getuigen werd gevraagd zich te melden. De politie maakte voor het eerst gebruik van de site politieonderzoeken.nl

Eerdere berichtgeving:

 

A A A
zaterdag 28 april 2012 | 15:06 | Laatst bijgewerkt op: zaterdag 28 april 2012 | 18:08
|

Meest bekeken nieuws

Laatste Nieuws

Regio Veluwe

Regio Achterhoek

Regio Rivierengebied

Regio Arnhem / Nijmegen

Sportnieuws

Nieuwsbrief

Meld u aan en u ontvangt iedere dag rond 15.00u het nieuws van de dag in uw mailbox