vandaag op tv

morgen op tv

ook bij omroep gldNieuws dossiers


Omroep GelderlandRobert Gesink: ik kom terug op mijn oude niveau

LUIK - Robert Gesink heeft er volledig vertrouwen in dat hij terug zal keren op zijn oude niveau. Zeven maanden na zijn beenbreuk kon de Aaltenaar geen hoofdrol vervullen in de klassiekers, ook niet in Luik-Bastenaken-Luik.

"Het is een koers die mij moet liggen, maar nu kon ik bovenop de Redoute niet met de besten mee. Het was een goede koers, wel zwaar door het weer. In de finale kwam ik tekort. Geen schande als je ziet waar ik vandaan kom."

"De prognose was dat het misschien wel een jaar kon duren, maar ik heb er alle vertrouwen in dat ik terug kom. Daar blijf ik voor knokken."

"Ik ga nu naar Californië voor een hoogtestage en de Ronde daar. Later rij ik Zwitserland nog als voorbereiding op de Tour. Daisy en mijn dochter Anne waren er vandaag ook bij. Ze komen zoveel mogelijk kijken en ze vliegen ook mee naar Californië. Daar heb ik dan een weekje rust met de familie."

In het TV-Gelderland programma Sparren maandagavond een terugblik op de week van Robert Gesink met de Amstel Gold Race, de Waalse Pijl en Luik-Bastenaken-Luik.A A A
maandag 23 april 2012 | 00:08 | Laatst bijgewerkt op: dinsdag 24 april 2012 | 10:24
|

Meest bekeken nieuws

Laatste Nieuws

Regio Veluwe

Regio Achterhoek

Regio Rivierengebied

Regio Arnhem / Nijmegen

Sportnieuws

Nieuwsbrief

Meld u aan en u ontvangt iedere dag rond 15.00u het nieuws van de dag in uw mailbox