vandaag op tv

morgen op tv

ook bij omroep gldNieuws dossiers


Omroep GelderlandGeen bekerstunt Achilles'29 tegen NEC

NIJMEGEN - Achilles'29 kon niet stunten in de beker tegen NEC, dat vrij eenvoudig won met 3-0.

Trainer Alex Pastoor paste zijn elftal flink aan en speelde voor het eerst dit seizoen met drie verdedigers. NEC trainde besloten en dinsdag zelfs op een geheime locatie, Hoenderloo, om zich voor te bereiden op de confrontatie met voetballers die daarnaast ook een baan hebben. Achilles was direct gevaarlijk via Hol en Paau. Namens NEC was Vadocz dichtbij de 1-0. De Nijmegenaren vonden daarna enigszins hun ritme en dat leidde tot de 1-0 van Krisztian Vadocz na een prima combinatie met Lasse Schøne. Achilles probeerde het initiatief te nemen, maar door een briljante lob van John Goossens kwam NEC op 2-0. NEC leek bevrijd en de in topvorm verkerende Goossens was dichtbij zijn tweede treffer.

Na rust verraste oud-NEC'er Dominique Scholten Gabor Babos bijna met een lepe vrije trap in de korte hoek. NEC was gevaarlijk in de counter via Genero Zeefuik en uitblinker Navarone Foor. Achilles probeerde het wel, maar de laatste pass kwam telkens niet aan. Aan de andere kant schoot de voor de wederom zwakke Zeefuik ingevallen Melvin Platje voorlangs. Maar de spits scoorde even later wel op aangeven van Nick van der Velden. Het bleef bij 3-0, waardoor NEC doorgaat naar de kwartfinales van de beker.

Opstellingen:

NEC:  Babos; Cmovs, van Eijden, Conboy, (Amieux); Foor, (van der Velden) Vadocz, Ibrahim, Schøne, Koolwijk, Goossens; Zeefuik, (Platje).

Achilles'29:  Ditewig; Verhoeven, Rijnbeek, (Mormon), Sanders, (Goorman), Konings; Smits, Van Straaten, Scholten, Paau; Thijs Hendriks, Hol, (Peter van Putten).

 

 

 

A A A
woensdag 21 december 2011 | 20:33 | Laatst bijgewerkt op: donderdag 22 december 2011 | 22:11
|

Meest bekeken nieuws

Laatste Nieuws

Regio Veluwe

Regio Achterhoek

Regio Rivierengebied

Regio Arnhem / Nijmegen

Sportnieuws

Nieuwsbrief

Meld u aan en u ontvangt iedere dag rond 15.00u het nieuws van de dag in uw mailbox