Alpe d'HuZes - Opgeven is geen optie!


Steun TEAM OMROEPGELDERLAND in de strijd tegen kanker!


Op 7 juni staan er twee teams van omroepmedewerkers aan de start van de grootste fondsenwerfactie ter wereld, met als doel: zoveel mogelijk geld ophalen om onderzoek te kunnen doen naar nieuwe behandelmethoden bij kanker (zie: Inspire to live), en om nieuwe revalidatie- en zorgplannen te ontwikkelen voor mensen met kanker en hun familie (A-care).
Er is al heel veel bereikt, maar Alpe d'HuZes heeft als insteek dat kanker over negen jaar een chronische ziekte moet kunnen zijn.

Om dat te bereiken heeft Alpe d'HuZes wereldwijd de belangrijkste onderzoekers bijeen gebracht om samen deze strijd aan te gaan, zodat we over negen jaar niet kunnen zeggen dat we niet alles geprobeerd hebben


Op de foto Leontien van Moorsel met de Omroep Gelderlandfietsers.

Fantastische Spinningclinic van Leontien van Moorsel tbv ons Alpe d'HuZes-team van Omroep Gelderland.


Fantastische Spinningclinic van Leontien van Moorsel tbv ons Alpe d'HuZes-team van Omroep Gelderland. In twee sessies gaf ze een spinningles die gebaseerd is op haar eigen carriere. Zo’n 80 deelnemers zorgden voor een opbrengst van ruim 3500 euro.

Bas Mulder-bocht (Bas is onze bekende Alpe du Zesser uit H'wijk, overleed in 2010, heeft eigen bocht op de Alpe!) Bas Mulder-bocht (Bas is onze bekende Alpe du Zesser uit H'wijk, overleed in 2010, heeft eigen bocht op de Alpe!)

Maar Alpe d'HuZes is veel meer. Voor patienten, familie, vrienden, achterblijvers is de gezamenlijke beklimming van de Alpe een inspiratiedag, een moment waarop uiting kan worden gegeven aan onmacht, verdriet, maar ook een dag waaruit veel kracht wordt geput en tranen worden gedeeld.

Graf Bas Mulder Graf Bas Mulder

De Teams Omroep Gelderland 1 en 2 willen een zo groot mogelijk bedrag ophalen. Ondermeer door een fundraising-avond/middag te organiseren voor al onze relaties in het Gelredome. 

De data voor deze evenementen volgen snel.  Maar alle donaties zijn nodig en welkom. Op de buttons van 1 van de teamleden kunt u direct doneren. Het maakt niet uit wie u steunt, alle bedragen worden opgeteld als bijdrage namens het hele omroepteam. Zakelijke sponsors kunnen contact opnemen met Anton Steenbergen.

Trainingen


De trainingen zijn in volle gang. Bij de zwaargewichten vliegen de kilo's eraf (en soms er ook weer aan). Sommigen hopen de Alpe minstens één keer te beklimmen, anderen gaan voor de zes keer.

Bas en Jip trainen voor Alpe d'HuZes Bas en Jip trainen voor Alpe d'HuZes

Zes keer omhoog voor de ander, voor je vader, moeder, broer, zus, vriend, vriendin, voor wie dan ook. Het wordt een onvergetelijke dag.


Doneer aan dit team