Nieuws

Verdachte Winterswijk reed na fatale klap verder met kapotte voorruit

De verdachte die zondag een 58-jarige Winterswijker aanreed en vervolgens met een zwaar voorwerp op het hoofd sloeg, is weggereden met schade aan de voorruit aan de bijrijderskant en het voorwiel aan die kant. Dat meldde de politie dinsdagavond in Opsporing Verzocht. © Twitter/Willem Saris
WINTERSWIJK - De verdachte die zondag een 58-jarige Winterswijker aanreed en vervolgens met een zwaar voorwerp op het hoofd sloeg, is weggereden met schade aan de voorruit aan de bijrijderskant en het voorwiel aan die kant. Dat meldde de politie dinsdagavond in Opsporing Verzocht.
De bestuurder reed weg in een blauwe Volkswagen Golf met het Duitse kenteken BO (...) 7777. De politie weet wie de eigenaar van de bewuste auto is, maar niet wie reed.
De man zou in de Verlengde Morsestraat in Winterswijk eerst het slachtoffer hebben aangereden en vervolgens op zijn hoofd hebben geslagen, mogelijk met een hamer. Daarna ging hij ervandoor. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht, waar hij maandagmiddag overleed.

Waar is de auto?

De politie zoekt mensen die de auto hebben gezien of mensen die camerabeelden hebben waarop de auto zichtbaar is. In Opsporing Verzocht is de vermoedelijke vluchtroute getoond.
De dader sloeg na de aanrijding en de mishandeling linksaf de Laan van Hilbelink in. Hij is vermoedelijk via de Bataafseweg naar de N319 gegaan. 25 rechercheurs onderzoeken de zaak.
Opsporing Verzocht:
Het lichaam van de 58-jarige wordt overgebracht naar zijn geboorteland Kosovo. Door een inzamelingsactie werd de benodigde 2500 euro bijeengebracht. 

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!