Nieuws

Drugsafval gedumpt bij landgoed Mariëndaal

Bij landgoed Mariëndaal in Oosterbeek zijn een twintigtal jerrycans gedumpt. Vermoedelijk gaat het om drugsafval. Om welke stof het precies gaat, is nog niet bekend. © Jean-Marc Regelink/Persbureau Heitink
OOSTERBEEK - Bij landgoed Mariëndaal in Oosterbeek zijn een twintigtal jerrycans gedumpt. Vermoedelijk gaat het om drugsafval. Om welke stof het precies gaat, is nog niet bekend.
De jerrycans werden rond 8.15 uur gevonden op de parkeerplaats bij het landgoed door een voorbijganger. De brandweer meet om welke stof het precies gaat. De politie is nu nog druk bezig met sporenonderzoek. Daarna komt er een gespecialiseerd bedrijf om de vaten op te ruimen.
Bekijk de beelden (tekst gaat verder onder de video):
Drugsafval gedumpt bij landgoed Mariëndaal

Niet de eerste keer

De laatste tijd is er in Gelderland vaker drugsafval gevonden. Afgelopen donderdag nog werd een groot aantal vaten gevonden aan de Deelenseweg in Arnhem. Ook werd een drugslab in Nijkerk opgerold.
Op 14 oktober was het raak in Vuren, daar werden 17 gedumpte jerrycans gevonden. Op 5 oktober werden er in Loenen aan de parallelweg bij de A50 lege jerrycans en vaten gedumpt. Of de dumpingen wat met elkaar te maken hebben is niet bekend.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!