Nieuws

Basisplaats voor Mount en Castaignos tegen Zulte Waregem

Luc Castaignos
Voor Vitesse is het donderdag erop of eronder in de derde wedstrijd van de Europa League. De ploeg van trainer Henk Fraser stuit in het Regenboogstadion op het Belgische Zulte Waregem. De Arnhemmers verloren de eerste twee duels van Lazio Roma (2-3) en OGC Nice (3-0). © Omroep Gelderland
ARNHEM - Voor Vitesse is het donderdag erop of eronder in de derde wedstrijd van de Europa League. De ploeg van trainer Henk Fraser stuit in het Regenboogstadion op het Belgische Zulte Waregem. De Arnhemmers verloren de eerste twee duels van Lazio Roma (2-3) en OGC Nice (3-0).
Mason Mount en Luc Castaignos krijgen een basisplaats. Dat bevestigt trainer Henk Fraser. Middenvelder Navarone Foor en spits Tim Matavz werden tijdens het partijspel ingedeeld bij de reserves. Matavz speelt niet mee om privézaken. Hij zit daarom waarschijnlijk ook niet bij de selectie.
Mount, gehuurd van Chelsea, viel de afgelopen weken al in tegen FC Utrecht en Heracles Almelo. Tegen FC Utrecht scoorde hij de gelijkmaker. Het wordt zijn eerste basisplaats bij Vitesse.
Arnold Kruiswijk en Maikel van der Werff ontbreken door blessures. Kruiswijk kampt met rugklachten, Van der Werff heeft last van zijn knie.
De wedstrijd is donderdag live op Radio Gelderland. Ook houden we een liveblog bij.
Vermoedelijke opstelling Vitesse: Pasveer; Dabo, Kashia, Miazga, Büttner; Bruns, Serero, Mount; Rashica, Castaignos, Linssen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!