Nieuws

Tranen bij doodzieke Leendert: hij gaat naar The Rolling Stones

De gelukkigste man ter wereld is ongetwijfeld Leendert van Dis. De ernstig zieke man van 54 uit Bennekom had nog maar één wens: zondag naar The Rolling Stones in GelreDome in Arnhem. Helaas waren er geen rolstoelplaatsen meer beschikbaar en de ALS-patiënt dreigde met lege handen achter te blijven. Maar hij gaat! © Omroep Gelderland
ARNHEM - De gelukkigste man ter wereld is ongetwijfeld Leendert van Dis. De ernstig zieke man van 54 uit Bennekom had nog maar één wens: zondag naar The Rolling Stones in GelreDome in Arnhem. Helaas waren er geen rolstoelplaatsen meer beschikbaar en de ALS-patiënt dreigde met lege handen achter te blijven. Maar hij gaat!
Groot was de verrassing dat er alsnog kaartjes waren, een oproep in het programma Gelderland Helpt van Omroep Gelderland had zijn uitwerking niet gemist.
'Helemaal super', reageerde een hevig geëmotioneerde Bennekommer toen hij hoorde dat hij zondag toch bij The Stones is. Van Dis liet zijn tranen de vrije loop.
De tekst gaat verder onder de video.
Zieke Leendert wilde graag naar The Rolling Stones en hij GAAT!
De man kreeg vijf jaar geleden te horen dat hij ALS heeft. Zijn conditie is zo hard achteruitgegaan dat hij inmiddels 24 uur per dag zorg nodig heeft. Van Dis verhuist binnenkort naar Het Dorp in Arnhem.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!