Nieuws

Man uit Ede opgepakt voor dood prostituee Bianca

De politie heeft vanochtend een 28-jarige man uit Ede aangehouden voor betrokkenheid bij de dood van de 32-jarige transgender Bianca in Arnhem. De man werd aangehouden in de gemeente Veenendaal. © Omroep Gelderland
ARNHEM - De politie heeft vanochtend een 28-jarige man uit Ede aangehouden voor betrokkenheid bij de dood van de 32-jarige transgender Bianca in Arnhem. De man werd aangehouden in de gemeente Veenendaal.
De politie doet onderzoek in huizen in de gemeenten Ede, Veenendaal en Arnhem. Waar precies naar wordt gezocht, is niet bekend.
Het lichaam van Bianca, die zichzelf prostitueerde, werd vrijdag gevonden in een huis in de Van Oldenbarneveldtstraat in Arnhem. De verhuurder van de woning vond het lichaam samen met ene Gladys. Deze vrouw vertelde eerder aan Omroep Gelderland dat de verhuurder, die ze kende, het pand niet in kon. Daarom gingen zij samen kijken wat er aan de hand was.

Halfnaakt in woonkamer

Gladys en de verhuurder deden een lugubere ontdekking: Bianca lag halfnaakt in de woonkamer. De hulpdiensten werden direct ingeschakeld maar Bianca bleek niet meer te leven.
Er werd buurtonderzoek gedaan en met een aantal getuigen gepraat. Op basis van die informatie kon de 28-jarige man uit Ede worden aangehouden.
Zie ook: 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!