Nieuws

Politie toont foto's van rellende NEC-fans

De politie laat morgenavond in Bureau GLD foto's zien van vier NEC-supporters die zich na de verloren wedstrijd bij NAC Breda misdroegen. Een agent raakte bij die ongeregeldheden gewond en ook een politieauto raakte beschadigd.
BREDA - De politie laat morgenavond in Bureau GLD foto's zien van vier NEC-supporters die zich na de verloren wedstrijd bij NAC Breda misdroegen. Een agent raakte bij die ongeregeldheden gewond en ook een politieauto raakte beschadigd.
De supporters braken op 25 mei, na de met 1-0 verloren play-offwedstrijd in Breda, door de hekken heen. De politie blokkeerde de uitgang met een auto. Daardoor konden de supporters niet naar de NAC-fans toe. Volgens de politie werd daarmee een 'veldslag' voorkomen.
Een aantal supporters richtten zich daarna op de agenten en een agent werd geslagen met een riem. De agent is inmiddels wel weer aan het werk.
De vier verdachten worden onherkenbaar getoond zodat ze de kans hebben zich te melden. Mocht dat niet gebeuren, dan kan de politie ervoor kiezen de vier herkenbaar te laten zien.
Reageren op dit bericht? Mail naar omroep@gld.nl