Nieuws

Gewapende overval op supermarkt in Apeldoorn

APELDOORN - Een supermarkt in winkelcentrum De Maat aan de Imkersplaats in Apeldoorn is donderdag net voor het middaguur overvallen. De gewapende overvaller is er met een buit vandoor gegaan.
De overval werd gepleegd op de Dekamarkt-supermarkt in het winkelcentrum. De dader kwam de zaak binnenlopen en liep op twee naast elkaar gelegen kassa's af. Daarna bedreigde hij met een mes de medewerksters die achter de kassa's zaten en eiste geld. Daarna rende hij weg.
Er raakte niemand gewond bij de overval. Personeelsleden van de supermarkt gingen nog achter de dader aan, maar ze verloren hem in de buurt van basisschool De Korf uit het oog.

Onderzoek

Agenten zochten de omgeving af, omdat ze vermoedden dat de dader nog in de buurt was. Ook deed de politie een passantenonderzoek.
Bij de Dekamarkt lag een fiets, die vermoedelijk werd achtergelaten door de overvaller. Deze werd ingepakt, om sporen te bewaren.

Signalement

Volgens de politie is de dader een negroïde man van ongeveer 25 jaar oud. Hij is vrij lang (ca. 1.85-1.95m), dun en heeft een beetje slungelachtig postuur. De man droeg een volledig zwart trainingspak met een brede, witte baan op de arm. Ook had hij een capuchon op.

Andere overval in Apeldoorn

Woensdagmiddag werd de Kruidvat op de Saloméstraat in Apeldoorn overvallen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!