Nieuws

Gratis naar Vitesse tegen FC Emmen in Driel

Vitesse speelt dinsdagmiddag om 14.30 uur een oefenduel tegen FC Emmen. De wedstrijd is op het terrein van RKSV Driel. De toegang is voor alle supporters gratis. © Vitesse
DRIEL - Vitesse speelt dinsdagmiddag om 14.30 uur een oefenduel tegen FC Emmen. De wedstrijd is op het terrein van RKSV Driel. De toegang is voor alle supporters gratis.
Vanwege de beperkte parkeergelegenheid wordt geadviseerd om zoveel mogelijk met de fiets te komen.
Het duel tegen FC Emmen is op het laatste moment ingelast omdat de oefenwedstrijd tegen Aston Villa in Duitsland niet door mocht gaan vanwege nieuwe Duitse regelgeving.
Vitesse speelde in deze voorbereiding al eerder bij RKSV Driel. Op 8 juli werd het 1-1 tegen het Belgische KV Oostende. Alexander Büttner maakte de Arnhemse goal.
Vitesse speelt hierna nog een oefenwedstrijd. Dat is zaterdag tegen het Reading van manager Jaap Stam. Dat duel is in het stadion van het Engelse Wycombe Wanderers.
Daarna begint het seizoen met het duel om de Johan Cruijff Schaal, op 5 augustus uit tegen Feyenoord. Een week later start de competitie met een thuiswedstrijd tegen NAC Breda.