Nieuws

Nijmeegse studente (20) vermist in Frankrijk

De 20-jarige Nijmeegse studente is vermist in Frankrijk. Ze kwam afgelopen weekend niet aan op haar vakantieadres. Vrijdagavond had ze voor het laatst contact met haar ouders. Sindsdien is de vrouw spoorloos, meldt de politie Limburg.
NIJMEGEN - De 20-jarige Nijmeegse studente is vermist in Frankrijk. Ze kwam afgelopen weekend niet aan op haar vakantieadres. Vrijdagavond had ze voor het laatst contact met haar ouders. Sindsdien is de vrouw spoorloos, meldt de politie Limburg.
Ze verbleef vrijdag in de buurt van Bordeaux. Ze reisde per fiets en per trein vanuit haar au-pairadres in Spanje naar Frankrijk. Ze had een treinkaartje om zaterdag vanuit Bordeaux naar Sainte Foy la Grande te reizen. Het is niet duidelijk of ze die reis heeft gemaakt.
De ouders van de jonge vrouw hebben de politie zondagavond gewaarschuwd, omdat ze doorgaans dagelijks contact met hen heeft. Volgens hen past het niet bij Elle om meer dan twee dagen niets van zich te laten horen.

Tiental tips

De politie Limburg plaatste een bericht over haar vermissing op Facebook, dat bericht werd door duizenden mensen gedeeld en heeft een tiental aan tips opgeleverd. Deze tips worden in samenwerking met de Franse politie onderzocht.
De politie hoopt dat vakantiegangers in de buurt Elle hebben gezien en vraagt mensen met informatie over haar verblijfplaats contact op te nemen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!