Nieuws

Slapende bestuurder ramt auto; vijf gewonden

Op de A28 bij Ermelo zijn in de nacht van zaterdag op zondag vijf mensen lichtgewond geraakt bij een ongeluk. Een 30-jarige vrouw uit Oss ramde het voertuig voor haar. Daarin zat twee volwassenen, een 13-jarig meisje en baby van vier maanden.
ERMELO - Op de A28 bij Ermelo zijn in de nacht van zaterdag op zondag vijf mensen lichtgewond geraakt bij een ongeluk. Een 30-jarige vrouw uit Oss ramde het voertuig voor haar. Daarin zat twee volwassenen, een 13-jarig meisje en baby van vier maanden.
Volgens de politie viel de vrouw vermoedelijk in slaap achter haar stuur toen ze het ongeluk veroorzaakte. Na de aanrijding begon de auto met de inzittenden te tollen en eindigde in de vangrail. De inzittenden van beide auto's zijn ter controle naar het ziekenhuis gebracht.
Na het ongeluk werd de auto van de vier slachtoffers ook nog geramd door een andere auto. De, inmiddels, lege auto werd te laat opgemerkt door de bestuurder. De auto van de vier slachtoffers eindigde in de sloot, bij dat ongeluk raakte verder niemand gewond.
Tegen de vrouw uit Oss is een proces-verbaal opgemaakt.