Nieuws

Wie doodde Everald uit Druten? De politie heeft nog geen idee

De politie hoopt dat er mensen zijn die meer weten over de dood van de 24-jarige Everald Suensberg uit Druten. Hij is zeer waarschijnlijk om het leven gekomen door een misdrijf. © screenshot Opsporing Verzocht
DRUTEN - De politie hoopt dat er mensen zijn die meer weten over de dood van de 24-jarige Everald Suensberg uit Druten. Hij is zeer waarschijnlijk om het leven gekomen door een misdrijf.
Affie, zoals hij door vrienden werd genoemd, werd vrijdag 9 juni dood gevonden in de zee bij Noordwijk. De politie zegt nog geen idee te hebben waarom de Drutenaar om het leven is gebracht en wie dat heeft gedaan. Ze is bezig de laatste dagen en uren van hem in kaart te brengen.

Gefilmd op en bij station

In het tv-programma Opsporing Verzocht werden dinsdagavond camerabeelden van station Holland Spoor getoond. Suensberg werd woensdag 7 juni gefilmd toen hij daar uit de trein kwam en naar buiten liep om tram 11 naar Scheveningen te nemen.
Rond 21.55 uur stapte hij uit bij de tramhalte op de Willem de Zwijgerlaan. Dat is de laatste keer dat hij gezien is. De politie wil graag met iedereen spreken die hem op de laatste drie dagen van zijn leven nog heeft gezien of heeft gesproken.
Opsporing Verzocht over de Drutenaar:
Tijdens de uitzending kwamen er vijf tips binnen.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!