Nieuws

NEC-fan die agent bedreigde, meldt zich

De NEC-supporter die na de verloren wedstrijd tegen Excelsior een agent met de dood bedreigde, heeft zich bij de politie gemeld. © Omroep Gelderland
NIJMEGEN - De NEC-supporter die na de verloren wedstrijd tegen Excelsior een agent met de dood bedreigde, heeft zich bij de politie gemeld.
In het tv-programma Bureau GLD zouden woensdag beelden van hem worden getoond. Eerst onherkenbaar en als hij zich niet snel zou melden in een latere uitzending herkenbaar. De man koos eieren voor zijn geld en meldde zich enkele uren voor de uitzending bij de politie. 
Zaterdag 22 april verloor NEC in De Goffert in de nacompetitie met 1-0 van Excelsior. Na het duel ontstond buiten het stadion een grimmige sfeer. Supporters kwamen verhaal halen. De hoofdingang moest worden afgesloten.
Een van de supporters zocht constant oogcontact met een agent. Hij schold de agent uit voor kankerlijer en bedreigde de man met de dood. 'Jou moet ik hebben, je bent van mij, ik maak je dood, je gaat eraan.' De agent deed aangifte.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!