Nieuws

Derde arrestatie na doodschieten man op carpoolplaats

Het rechercheteam dat onderzoek doet naar de dood van de 25-jarige man die in maart werd doodgeschoten op een carpoolplaats in Vaassen, heeft dinsdagochtend een derde verdachte aangehouden © Archief Omroep Gelderland
VAASSEN - Het rechercheteam dat onderzoek doet naar de dood van de 25-jarige man die in maart werd doodgeschoten op een carpoolplaats in Vaassen, heeft dinsdagochtend een derde verdachte aangehouden
Het gaat om een 20-jarige man uit Apeldoorn. De politie verdenkt ook deze man van betrokkenheid bij het schietincident.

Slachtoffer op carpoolplaats

Het lichaam van het slachtoffer werd in de nacht van vrijdag op zaterdag 11 maart door agenten aangetroffen rond 00.10 uur, na een melding over een verdachte situatie op de carpoolplaats aan de Geerstraat in Vaassen. Direct werd er een groot rechercheteam (TGO) op de zaak gezet.
Via het rechercheonderzoek kwam eerst een 36-jarige man uit Epe als verdachte in beeld. Die werd op 30 maart aangehouden en zit nog steeds vast. Op 13 juni werd een tweede verdachte aangehouden, een 38-jarige man uit Zwolle. Ook deze verdachte zit nog vast.
Dinsdagochtend is de Apeldoorner als derde verdachte aangehouden. De man is ingesloten voor nader verhoor en onderzoek. Het rechercheteam sluit meer aanhoudingen niet uit.

Drugsgerelateerd

Het onderzoek naar wat er precies gebeurd is op de parkeerplaats en wie erbij betrokken waren, is nog gaande. Het is inmiddels wel duidelijk dat het vermoedelijk ging om een conflict over harddrugs.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!