Nieuws

Man mishandelt vrouw na verkeersconflict

Politie Montferland heeft donderdagmiddag een 31-jarige man uit ’s-Heerenberg aangehouden op verdenking van mishandeling en bedreiging. Hij bedreigde een vrouw na een verkeersconflict. © REGIO8
ULFT - Politie Montferland heeft donderdagmiddag een 31-jarige man uit ’s-Heerenberg aangehouden op verdenking van mishandeling en bedreiging. Hij bedreigde een vrouw na een verkeersconflict.
Op de Molenpoortstraat in ’s-Heerenberg ontstond een conflict over de rijstijl van de 31-jarige man. Hij stapte weer in zijn auto en reed volgens de politie op asociale manier weg. Toen een 45-jarige vrouw hier een opmerking over maakte, stapte de man weer uit.
Hij bedreigde de vrouw en duwde haar op de grond. De vrouw hield hier pijn en schaafwonden aan over. De man is weer in zijn voertuig gestapt en weggereden. Agenten hebben de man thuis opgezocht nadat er een melding binnenkwam. Hij is aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex in Doetinchem. Hij zit vast in afwachting van een beslissing van het OM.