Nieuws

Vitesse lijkt Castaignos binnen te halen

Vitesse lijkt spits Luc Castaignos binnen te halen. Hij moet de opvolger worden van clubtopscorer Ricky van Wolfswinkel, die naar FC Basel vertrekt. Het is onduidelijk of Castaignos gekocht of gehuurd wordt van Sporting Portugal. © ANP
ARNHEM - Vitesse lijkt spits Luc Castaignos binnen te halen. Hij moet de opvolger worden van clubtopscorer Ricky van Wolfswinkel, die naar FC Basel vertrekt. Het is onduidelijk of Castaignos gekocht of gehuurd wordt van Sporting Portugal.
Meerdere bronnen melden aan Omroep Gelderland dat de 24-jarige Castaignos woensdag op Papendal is gesignaleerd. Op de trainingsaccommodatie van Vitesse is de spits met de clubleiding in gesprek gegaan over een mogelijke transfer.
Castaignos heeft nog een contract tot 2019 bij Sporting Portugal, maar komt niet meer voor in de plannen van de Portugese club. Afgelopen seizoen speelde hij maar zes competitiewedstrijden, waarin hij niet scoorde.

Feyenoord en Inter

De Schiedammer brak op jonge leeftijd door bij Feyenoord en scoorde daar 15 keer in 37 duels. Als 18-jarige verkaste hij naar Internazionale, maar dat werd geen succes.
Daarna kende hij drie goede seizoenen bij FC Twente (37 goals in 94 wedstrijden). Toen tekende Castaignos voor vier seizoenen bij Eintracht Frankfurt, maar na een jaar ging de spits naar Sporting. Nu lijkt hij dus voor een overstap naar Vitesse te staan.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!