Nieuws

Hier is Zomer in Gelderland deze zomer te vinden

De presentatie is in handen van Angelique Krüger
Het achtste seizoen van Zomer in Gelderland begint in Zelhem. In augustus trekt de karavaan van Omroep Gelderland in drie weken langs 15 dorpen en kleine steden in de provincie.
ARNHEM - Het achtste seizoen van Zomer in Gelderland begint in Zelhem. In augustus trekt de karavaan van Omroep Gelderland in drie weken langs 15 dorpen en kleine steden in de provincie.
Al die plaatsen doen niet zomaar mee: ze hopen de mooiste plaats van Gelderland te worden. De eretitel ging vorig jaar naar het Achterhoekse dorp Harreveld. 

Geld voor een lokaal goed doel

De dorpen en steden kunnen maximaal 1000 euro verdienen door opdrachten uit te voeren. Dat geld kan worden besteed aan een lokaal goed doel.

Uitzendingen zijn gratis bij te wonen

De uitzendingen zijn gratis bij te wonen en steeds meer mensen doen dat. Vorig jaar woonden 20.000 mensen de live-uitzendingen bij. Klarenbeek spande de kroon met maar liefst 1605 mensen op het plein.

Volg het live!

Iedere dag is het spektakel live op Radio Gelderland te volgen en op gld.nl wordt een liveblog bijgehouden. Om 18.15 uur is er een live televisie-uitzending op TV Gelderland. Die wordt daarna de hele avond herhaald. De presentatie is weer in handen van Angelique Krüger.
Hieronder onze flyer met alle info op een rijtje:
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!