Degradatie NEC na ruime nederlaag tegen NAC

De degradatie van NEC uit de eredivisie is een feit. In de Goffert verloor de Nijmeegse club zondag kansloos met 4-1 achter tegen NAC Breda. Het eerste duel werd donderdag al met 1-0 verloren. © Omroep Gelderland
NIJMEGEN - De degradatie van NEC uit de eredivisie is een feit. In de Goffert verloor de Nijmeegse club zondag kansloos met 4-1 achter tegen NAC Breda. Het eerste duel werd donderdag al met 1-0 verloren.
Al in de zevende minuut kwam NEC achter door een penalty van Dessers, na een overtreding van Lorenzo Burnet.
NEC kwam nog wel terug door een strafschop van Gregor Breinburg, maar na rust ging het helemaal mis.
De Nijmegenaren moesten met twee goals verschil winnen, maar kregen drie doelpunten tegen: nog twee van Dessers en een van Korte.
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!