Nieuws

Automobilist rijdt verkeersregelaar aan

Bij het paardenevenement Concours Hippique in Bennekom is donderdagmiddag een verkeersregelaar aangereden. Dat bevestigt de politie. Het slachtoffer zou met onbekend letsel naar het ziekenhuis zijn gebracht. © ViWa Media
BENNEKOM - Bij het paardenevenement Concours Hippique in Bennekom is donderdagmiddag een verkeersregelaar aangereden. Dat bevestigt de politie. Het slachtoffer zou met onbekend letsel naar het ziekenhuis zijn gebracht.
Het ongeluk gebeurde rond 16.30 uur op de Edeseweg, ter hoogte van Kasteel Hoekelum waar het oudste concours van Nederland werd gehouden. Een automobilist merkte de verkeersregelaar vermoedelijk te laat op met een aanrijding tot gevolg.

Auto's botsen

Volgens een persfotograaf ter plaatse trapte de bestuurder daarna alsnog op de rem, waardoor de wagen doorschoot tegen een andere auto. Enkele inzittenden zouden daarbij gewond zijn geraakt. De politie kan dit niet bevestigen.
Bij het ongeval waren meerdere ambulances opgeroepen. Ook kwam de brandweer ter plaatse. De Edeseweg was enige tijd afgesloten voor onderzoek.