Jong Vitesse en De Treffers delen de punten in laatste competitiewedstrijd

Jong Vitesse - De Treffers
ARNHEM - Met een 2-2 gelijkspel delen Jong Vitesse en De Treffers de punten zaterdagavond in de laatste wedstrijd van de competitie. Voor beide ploegen stond er weinig meer op het spel en dat was de gehele wedstrijd duidelijk te merken.
Al na 9 minuten schoot spits Wesley Meeuwsen de bal achter Vitesse-doelman Tornes. Beide ploegen kregen daarna genoeg kansen om het scoreverloop op te schroeven, paal, lat en de doelmannen hielden hun ploeg telkens op de been. Vlak voor rust bracht verdediger Frenk Keukens de 0-2 op het scorebord na een bekeken schuiver.
Na de pauze deed Jong Vitesse wat terug. Beide keren was Mohammed Osman de doelpuntenmaker. Een terecht gelijkspel waardoor De Treffers het seizoen afsluit als beste zondagamateur-ploeg van Nederland.
Ook TEC kwam vanavond in actie, de Tielenaren kwamen uit bij VVSB niet verder dan een 2-2 gelijkspel.
FC Lienden won thuis knap met 2-0 van Kozakken Boys en eindigt het seizoen op de zesde plaats.