Nieuws

Wandel mee met BuitenGewoon op de Tongerense Heide

Fotograaf: Sabine Wolters
De tweede BuitenGewoon wandeling staat gepland! Op zondagochtend 4 juni wandelt Omroep Gelderland-verslaggever Laurens Tijink met boswachter Sabine Wolters van Geldersch Landschap en Kasteelen over de Tongerense Heide. Twintig luisteraars, kijkers en volgers mogen meelopen.
EMST - De tweede BuitenGewoon wandeling staat gepland! Op zondagochtend 4 juni wandelt Omroep Gelderland-verslaggever Laurens Tijink met boswachter Sabine Wolters van Geldersch Landschap en Kasteelen over de Tongerense Heide. Twintig luisteraars, kijkers en volgers mogen meelopen.

Boswachter Sabine Wolters. Foto van Annelore Bensink Photography

Live bij Radio Gelderland

De wandeling zal twee uur duren en is live te volgen via Radio Gelderland. Naast Sabine Wolters zal ook Henry Katz mee lopen. Hij is van de Stichting Behoud Dierenwereld Veluwe en vrijwilliger bij Geldersch Landschap en Kasteelen en Staatsbosbeheer. Het natuurplatform BuitenGewoon organiseert iedere eerste zondag van de maand een wandeling met volgers. De wandeling op de Tongerense Heide is de tweede editie. Wilt u de unieke routes zelf lopen? Dan kunt u de afgelegde routes downloaden op onze pagina www.buitengewoon.nl.

Vrijwillige boswachter Henry Katz

Wilt u mee lopen?

Wilt u mee lopen op deze zondagochtend? Dat kan. Meldt u aan via buitengewoon@gld.nl.  Wees snel, want de belangstelling is groot en vol is vol!
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!