Nieuws

Clubs met Ballen - 26 april 2017

Deze week zijn we bij de wedstrijd De Treffers - FC Lienden, waarbij we ons richten op de vrouwelijke supporters van De Treffers die allemaal hun eigen favoriete speler hebben. De reden waarom is vaak heel simpel maar soms ook erg bijzonder en persoonlijk. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Deze week zijn we bij de wedstrijd De Treffers - FC Lienden, waarbij we ons richten op de vrouwelijke supporters van De Treffers die allemaal hun eigen favoriete speler hebben. De reden waarom is vaak heel simpel maar soms ook erg bijzonder en persoonlijk.

Jong Vitesse

Bij Vitesse zijn ze dagelijks bezig met het speuren naar nieuwe talenten. Daarvoor organiseren ze meerder keren per jaar een talentendag. Vorige week werd er voor het eerst zo'n dag georganiseerd speciaal voor keepers. Meer dan 100 keepers kwamen hierop af en dus moesten de keepers van Jong Vitesse aan de bak, want deze dag werd georganiseerd door Rein Baart, keeperstrainer van Jong Vitesse.

FC Lienden

Verzorger Wim Lentjes ziet regelmatig spelers van het eerste elftal bij hem over de vloer komen. Op trainingsavonden kookt hij met plezier voor spelers die van ver moeten komen. Wij schuiven deze week ook maar eens aan bij Wim en zijn benieuwd naar wat er op tafel komt.