Nieuws

In beeld: zo genoten jullie van de zon

Een zonnetje en heerlijke temperaturen. De lente is echt begonnen en in de zon was het dinsdag goed toeven. Via Facebook en onze app vroegen we ons af: wat doet u op deze mooie dag? © Heidy Roelfs
ARNHEM - Een zonnetje en heerlijke temperaturen. De lente is echt begonnen en in de zon was het dinsdag goed toeven. Via Facebook en onze app vroegen we ons af: wat doet u op deze mooie dag?
Niki Hermsen koos voor een paar lovebirds die in het zonnetje zitten. Of zoals ze zelf zegt: Love couple aan het genieten van dit mooie lenteweer!
Foto: Niki Hermsen
In de zon zitten was er niet bij voor Heidy Roulfs, omdat de katten het rijk hadden ingenomen...
Foto: Heidy Roulfs
Carla van Osch stond langs het veld om Oranje aan te moedigen. De Leeuwinnen welteverstaan, want die doen het volgens Carla veel beter dan hun mannelijke tegenpolen.
Foto: Carla van Osch
Dat de temperaturen dinsdagmiddag opliepen bewijst dit plaatje uit Warnsveld. De thermometer in de tuin gaf dik boven de twintig graden aan.
Foto: Han Groot
En ook de natuur baadde in de zonnestralen. Fredrike Ritsma, Sonja Steensma, Saskia Pietersen en Wijm van Veldhuizen leefden zich uit met de camera.
Foto: Wijm van Veldhuizen
Foto: Saskia Pietersen
Foto: Soraja Steensma
Foto: Frederike Ritsma
Foto: Yvonne Woudstra
En Miep Vermeij was er vroeg bij voor een plaatje van de net opgekomen zon, met de stralen van de vliegtuigen in de lucht:
Meer foto's? Kijk dan bij de reacties bij het bericht op onze Facebookpagina