Nieuws

De Graafschap kan dramatisch seizoen nog goedmaken

De Graafschap ongewijzigd in de belangrijke thuiswedstrijd tegen NAC Breda
De Graafschap maakt zich op voor de laatste cruciale fase van het seizoen. De Achterhoekers speelden tot nu toe geen rol in de Jupiler League. In de 4e en laatste periode, die vrijdag begint, kan dat veranderen.
WESTENDORP - De Graafschap maakt zich op voor de laatste cruciale fase van het seizoen. De Achterhoekers speelden tot nu toe geen rol in de Jupiler League. In de 4e en laatste periode, die vrijdag begint, kan dat veranderen.
Er is De Graafschap alles aan gelegen om een onthutsend zwak seizoen toch nog wat glans te geven. Dat kan alleen als de ploeg van trainer Henk de Jong de vierde periode binnensleept. Vrijdag begint die reeks met een thuiswedstrijd tegen NAC Breda.
Ook NAC voldoet dit seizoen niet aan de verwachtingen, maar staat er niet zo belabberd voor als De Graafschap. Hoewel de club uit Doetinchem eindelijk eens twee duels achter elkaar won (Telstar en Dordrecht) bivakkeert De Graafschap nog altijd op een zeer teleurstellende 17e plaats.

Zelfde formatie

Alleen een periodetitel kan het seizoen nog goedmaken. De Jong houdt vast aan zijn formatie die vrijdag in een redelijke wedstrijd FC Dordrecht klopte (0-3). Dat betekent dat het spitsenkoppel weer bestaat uit Parzyszek en Van den Hurk met Bryan Smeets daar kort achter. Ook tegen NAC zal De Graafschap beginnen met vijf verdedigers, zo werd duidelijk uit de training van woensdag in Westendorp.
Opstelling: Bednarek, Will, Lammers, Van Diermen, Linthorst, Driver; Diemers, Smeets, Klaasen; Parzyszek en Van den Hurk.