Nieuws

Omroep Gelderland drie keer genomineerd voor omroepprijs

Omroep Gelderland maakt dit jaar kans op drie NL-Awards, de jaarlijkse onderscheiding voor de beste producties van de regionale omroepen. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Omroep Gelderland maakt dit jaar kans op drie NL-Awards, de jaarlijkse onderscheiding voor de beste producties van de regionale omroepen.
Omroep Gelderland is genomineerd in drie categorieën:
  • Gelderland Helpt (beste online project)
Gelderland Helpt een multimediaal platform op tv, radio en internet waar het publiek hulp kan krijgen en geven. Het doel is om vraag én aanbod uit Gelderland samen te brengen, alles op basis van vrijwilligheid.
  • Samenwerking lokale omroepen (vernieuwend)
Vijftien lokale omroepen uit het hele regio werken samen met Omroep Gelderland. Een selectie van het nieuws van de lokale omroepen wordt geplaatst op de website van Omroep Gelderland en omgekeerd. Ook worden gebruikgemaakt van elkaars kennis en techniek.
  • 100 uur Live op de 100e Vierdaagse (beste radioprogramma)
Omroep Gelderland maakte in 2016 100 uur live radio vanuit Nijmegen, waar de 100ste Vierdaagse werd gehouden. Presentatoren Corine van Dijk, Rob Kleijs, Frank van Dijk, Maarten Daam, Marèl van Steenbergen en Hans van den Hoorn wisselden elkaar af achter de microfoon in een tent op de Wedren. 
De NL-Awards worden 22 maart voor de vijftiende keer uitgereikt. Dat gebeurt tijdens het jaarlijkse congres voor regionale programmamakers in Eindhoven.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!