Nieuws

Belgen bruut beroofd: politie zoekt getuigen

De politie zoekt getuigen van een brute beroving van twee Belgen in Tiel. Ze werden afgelopen weekend beroofd toen ze terugliepen naar hun hotel.
TIEL - De politie zoekt getuigen van een brute beroving van twee Belgen in Tiel. Ze werden afgelopen weekend beroofd toen ze terugliepen naar hun hotel.
De politie besteedt vanavond aandacht aan de zaak in het opsporingsprogramma Bureau GLD.
De mannen van 20 en 21 jaar liepen in de nacht van zaterdag op zondag rond half drie terug nadat ze in het centrum van Tiel naar een café waren geweest.
Bij het tunneltje van de Westroijensestraat werden ze door drie mannen overvallen. Ze werden tegen een hek aangeduwd en bedreigd met vermoedelijk een mes. Een van de twee Belgen werd meerdere keren in het gezicht geslagen.

Onder invloed van drugs

De overvallers leken onder invloed van drugs te zijn. Ze dwongen de twee mannen hun bankpasjes en hun pincodes af te geven. Na de beroving gingen de mannen naar het hotel en belden de politie.
Dezelfde nacht werd meteen een buurtonderzoek gedaan. Daarbij werden de bankpasjes van de Belgen wel teruggevonden, maar de daders bleven spoorloos.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!