Nieuws

Clubs met Ballen - 22 februari 2017

Riny ter Haar
Eindelijk wordt er weer gevoetbald door onze Gelderse clubs in de Tweede Divisie. Deze week zijn we bij de wedstrijd TEC - Koninklijke HFC en volgen we speaker Riny die zijn club met 2-0 ziet winnen van degradatieconcurrent HFC.
ARNHEM - Eindelijk wordt er weer gevoetbald door onze Gelderse clubs in de Tweede Divisie. Deze week zijn we bij de wedstrijd TEC - Koninklijke HFC en volgen we speaker Riny die zijn club met 2-0 ziet winnen van degradatieconcurrent HFC.
Naast zijn werkzaamheden voor Stads TV Tiel is hij twee-wekelijks als speaker langs het veld van TEC te vinden en wij lopen een dagje met hem mee.

De Treffers

Groesbeek en carnaval zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In het carnavalsweekend wordt er niet gevoetbald op Sportpark Zuid omdat heel Groesbeek dan in de feeststemming is. Afgelopen week namen ze in de kantine van De Treffers al een voorschotje op het aanstaande feest. En bij De Treffers hebben ze zelfs een eigen prins.

FC Lienden

Hoofdsponsors Nico Wagenvoort en Adri Timmer zijn naast bestuursleden ook fanatieke supporters van FC Lienden. Deze markante mannen volgen de club overal. Onze verslaggever trok afgelopen weekend tijdens de uitwedstrijd tegen Barendrecht een dagje met de mannen op.

Jong Vitesse

Ook een betaald voetbal organisatie als Vitesse kent vele vrijwilligers. Joop Becks is zo iemand die met veel plezier spelers van Jong Vitesse van school ophaalt en naar het trainingscomplex rijd. De gepensioneerde supporter van Vitesse wil nog niet achter de geraniums zitten en is met plezier meerdere dagen per week actief op zijn busje.