Nieuws

Twee medewerkers gemeente beschoten

Het schietincident gebeurde aan het Gelderseplein.
Twee medewerkers van de gemeente Arnhem zijn donderdagochtend beschoten. Dat meldt de politie. Vanuit een flat zou er op de twee meerdere keren zijn geschoten met een luchtbuks. Een man raakte daarbij gewond aan zijn hoofd. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Twee medewerkers van de gemeente Arnhem zijn donderdagochtend beschoten. Dat meldt de politie. Vanuit een flat zou er op de twee meerdere keren zijn geschoten met een luchtbuks. Een man raakte daarbij gewond aan zijn hoofd.
Het schietincident vond plaats in het Gelderseplein. Volgens een bericht op Burgernet is dat rond 10.30 uur gebeurd, met een luchtbuks.
Het gaat om twee ambtenaren die bij de afdeling toezicht en handhaving werken. Daarbij is een van hen in zijn hoofd geraakt. Inmiddels is het slachtoffer geopereerd en maakt hij het weer redelijk.
Getuigen wordt gevraagd alarmnummer 112 te bellen.Volgens de politie is er nog niemand aangehouden en wordt er op de plek van het schietincident onderzoek gedaan. Wat de aanleiding was, is niet duidelijk.

Meer informatie?

Weet u meer over het schietincident? Mail ons dan via omroep@gld.nl.

Lees ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!