Nieuws

Cokeroof van 15 miljoen euro: vier aanhoudingen

De politie heeft dinsdagochtend vier mannen aangehouden voor een cocaïneroof in Beneden-Leeuwen, eind september. Het gaat om Rotterdammers van 23, 27, 29 en 30 jaar oud. © politie
BENEDEN-LEEUWEN - De politie heeft dinsdagochtend vier mannen aangehouden voor een cocaïneroof in Beneden-Leeuwen, eind september. Het gaat om Rotterdammers van 23, 27, 29 en 30 jaar oud.
Een vrachtwagen werd op 27 september klemgereden bij de rotonde Prins Willem-Alexanderweg/Van Heemstraweg, waarna meerdere overvallers de laadruimte binnengingen. Ze vulden daar een groot aantal sporttassen met, naar later bleek, cocaïne.
 De daders wisten na de overval te ontkomen. Wel trof de politie twee auto's aan die door hen waren gebruikt. In een daarvan lag een partij coke met een straatwaarde van zeker 15 miljoen euro.
Er is de afgelopen maanden door de recherche uitgebreid onderzoek gedaan. Ook kwam de zaak eind november aan bod in het televisieprogramma Opsporing Verzocht. Mede daardoor zijn de verdachten nu aangehouden.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!