Nieuws

Oefenen voor de Nationale Tuinvogeltelling

ARNHEM - Vogelliefhebbers opgelet. Op 28 en 29 januari is het weer zover: de Nationale Tuinvogeltelling. Wilt u graag weten hoe u dit het beste kunt aanpakken? Hier vindt u een selectie van verschillende activiteiten, zodat u goed voorbereid bent.

Vogelvriendelijke tuin? Nico de Haan vertelt hoe!

Wilt u weten hoe uw tuin vogelvriendelijk wordt? Op 19 januari geeft Nico de Haan tips om van uw tuin een vogelparadijs te maken! Na de cursus kunt u nog naborrelen. Tijdens deze borrel kunt u vragen stellen aan Nico de Haan. 
Datum: 19 januari
Plaats: Barneveld
Meer informatie: IVN
Foto: Evie Koolenbrander

Oefenen voor de Nationale Tuinvogeltelling!

Heeft u hulp nodig bij het waarnemen en herkennen van vogels? Natuurmuseum Nijmegen organiseert een oefendag voor degene die meedoen met de Nationale Tuinvogeltelling. Onder leiding van een vogelaar wordt er uitgelegd wat de bedoeling is en wordt er kennis gemaakt met verschillende tuinvogels. De oefendag wordt afgesloten met een proeftelling, zodat iedereen goed voorbereid is op 28 en 29 januari. 
Datum: 21 januari
Plaats: Nijmegen
Meer informatie: Natuurmuseum Nijmegen
Foto: Natuurmuseum Nijmegen

Vogelinventarisatie Delta Schuitenbeek

Benieuwd welke vogels er te vinden zijn in de Delta Schuitenbeek? Ga dan samen met gids Jan Wouda op pad en bekijk welke soorten vogels er rondvliegen.
Datum: 21 januari
Plaats: Putten
Meer informatie: IVN
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!