Nieuws

Oefenzeges voor De Treffers en T.E.C.

FC Oss - De Treffers 1-4.
Tweede divisieclubs De Treffers en T.E.C. hebben maandagavond beide hun oefenwedstrijd gewonnen. De Treffers zegevierde bij Jupiler League club F.C. Oss met 1-4 en T.E.C. versloeg derde divisionist JVC Cuijk met dezelfde cijfers. © Omroep Gelderland
OSS - Tweede divisieclubs De Treffers en T.E.C. hebben maandagavond beide hun oefenwedstrijd gewonnen. De Treffers zegevierde bij Jupiler League club F.C. Oss met 1-4 en T.E.C. versloeg derde divisionist JVC Cuijk met dezelfde cijfers.
De Treffers leidde bij rust al volledig verdiend met 0-2 door doelpunten van Verbeek en Meeuwsen. FC Oss deed in de tweede helft iets terug, maar vlak na die aansluitingstreffer zorgde Nick de Bondt met een prachtige stift alweer voor de 1-3. Invaller Luuk Langeveld bracht uiteindelijk de eindstand van 1-4 op het bord. 
Op de zege van de ploeg uit Groesbeek viel niets af te dingen. Trainer Anton Janssen kan dan ook met vertrouwen uitkijken naar de hervatting van de competitie zondag tegen AFC.
Ook T.E.C. won met 4-1, thuis tegen JVC Cuijk. Barry Maguire, één van de drie nieuwe aanwinsten van T.E.C., nam de tweede treffer voor zijn rekening. De Tielenaren gaan zondag op bezoek bij Jong Sparta in Rotterdam.