Nieuws

Hans Kraay jr. blijft FC Lienden trouw

Hans Kraay jr. is ook volgend seizoen trainer van FC Lienden. Hij verlengde zijn contract met één seizoen, laat de club in een persbericht weten. © Archief
LIENDEN - Hans Kraay jr. is ook volgend seizoen trainer van FC Lienden. Hij verlengde zijn contract met één seizoen, laat de club in een persbericht weten.
'Beide partijen zijn zeer tevreden en kenden geen twijfel om tot afspraken over volgend voetbalseizoen te komen', schrijft de club. 'Hans Kraay jr., inmiddels in het bezit van de vereiste trainerspapieren, gaf al eerder aan blij te zijn met zijn terugkeer bij FC Lienden, dat voor hem als een warm nest voelt.'
Hans Kraay jr. keerde afgelopen seizoen terug bij FC Lienden. Hij was eerder van 2004 tot 2011 de eindverantwoordelijke bij die club. Daartussen coachte de inwoner van Ophemert de eerste elftallen van SVZW Wierden (2011-2014) en DOVO uit Veenendaal (2014-2016).

Wisselvallige resultaten

FC Lienden is sinds dit seizoen actief in de Tweede Divisie. De resultaten zijn tot dusverre wisselvallig. Afgelopen zaterdag behaalde de ploeg van Kraay jr. zijn eerste zege sinds 8 oktober. Kozakken Boys werd in blessuretijd verslagen door een benutte penalty van Abderrahim Loukili.
FC Lienden staat momenteel tiende op de ranglijst met 21 punten uit zeventien wedstrijden. Het verschil met nummer voorlaatst PEC is slechts vijf punten.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!