Nieuws

Grote bedrijven doneren flink voor de voedselbankactie

De voedselbankactie van Omroep Gelderland is in volle gang. Dankzij de vrijgevigheid van Gelderlanders zijn er tot nu toe al zo'n 53.000 houdbare producten ingezameld. Naast de acties in de provincie steunen ook de grote bedrijven in Gelderland de actie. © Omroep Gelderland
ARNHEM - De voedselbankactie van Omroep Gelderland is in volle gang. Dankzij de vrijgevigheid van Gelderlanders zijn er tot nu toe al zo'n 53.000 houdbare producten ingezameld. Naast de acties in de provincie steunen ook de grote bedrijven in Gelderland de actie.

Vrijgevigheid

De Doesburgse Mosterdfabriek doneert potten mosterd. Go-Tan komt woensdag potjes woksaus brengen, Struik geeft rode kool, Bolletje komt met een lading knackebröd, Hesselink koffie doneert natuurlijk pakken koffie en Arla Foods is de grootste guller gever. Zij komen met onder andere chocolademelk, houdbare melk en cappucino's naar de inzamelhal in Bemmel. 

Voedselbankactie Finaledag

Op vrijdag 16 december worden alle houdbare producten verzameld in de hal in Bemmel en dan weten we ook wat de acties in de provincie op hebben gehaald voor de voedselbank. Iedereen is welkom om vanaf 14:00 bij onze inzamelhal aan de Nijverheidstraat 40 in Bemmel te komen. Daar wordt een aflevering van het programma Gelderland Helpt met Angelique Krüger opgenomen en Frans Duijts komt optreden.