Nieuws

Erop uit in de natuur: In de stemming voor kerst

ARNHEM - Wilt u er deze week een dagje op uit in de Gelderse natuur? Een selectie van de leukste Gelderse activiteiten vindt u hier:

Snertwandeling

De Tongerense Heide is in elk jaargetijden fantastisch! Wandel door het afwisselende landschap met bos, heide en vennen. Ook is er een kans om herten en wilde zwijnen te spotten. Na de drie uur durende wandeling staat er een warme kop erwtensoep voor u klaar! 
Datum: 21 december
Plaats: Epe
Meer informatie: Geldersch Landschap & Kasteelen
Foto: Geldersch Landschap & Kasteelen

Uilenexcursie

Beleef een avond in het Wilbrinkbos! Dit bos is normaal gesproken niet toegankelijk na zonsondergang, maar voor deze excursie maakt Geldersch Landschap & Kasteelen graag een uitzondering. De boswachters laten u zien wat de nacht te bieden heeft. En geniet van de roep van de uilen, die u in de nacht kan horen. Reserveren is noodzakelijk.
Datum: 21 december
Plaats: Doorwerth
Meer informatie: Geldersch Landschap & Kasteelen
Foto: Geldersch Landschap & Kasteelen

Kerstsfeerwandeling

Wilt u helemaal in de kerst stemming komen? Loop dan mee met de kerstsfeerwandeling. Geniet van de kale bomen die het park een mysterieuze sfeer geven. 
Datum: 24 t/m 30 december
Plaats: Hoenderloo
Foto: Stichting het Nationale Park de Hoge Veluwe
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!