Nieuws

Ex-NEC'er Arno Arts presenteert CD van zijn broer Alfred

Arno Arts is bekend als voetballer van onder meer NEC, FC Twente en Willem II, maar wellicht gaat zijn jongere broer Alfred hem in roem overtreffen.
GROESBEEK - Arno Arts is bekend als voetballer van onder meer NEC, FC Twente en Willem II, maar wellicht gaat zijn jongere broer Alfred hem in roem overtreffen.
Vrijdagavond wordt namelijk zijn CD Eén keer nog gelukkig zijn gepresenteerd in De Mallemolen in Groesbeek. En de presentatie van die avond is in handen van Arno Arts.
Alfred Arts nam de CD op in de studio van Tom Meuwese. Het was altijd al een droom van Arts om zijn favoriete muziek een keer uit te brengen en na overleg met Meuwese en de Groesbeker Huub Arents werd het plan concreet gemaakt. De CD bevat liedjes van Groesbeekse artiesten, zoals The Sunshines, The Belcanto’s, The Sunstreams, Hent van Ton en Duo Sunday. Ze zijn wel in een nieuw jasje gestoken. De titelsong is een oud nummer van Wim Liebers, de vorig jaar overleden zanger van The Sunstreams, maar het is nooit op plaat gezet. Zijn dochter Helen Liebers is ook van de partij bij de CD-presentatie, die om 20.00 uur begint en gratis toegankelijk is.
Alfred en Arno Arts in hun oude wijk 't Vilje in Groesbeek