Nieuws

De Graafschap wil vrijdag al nieuwe coach op de bank

Peter Hofstede, de technisch manager van De Graafschap
De Graafschap hoopt vrijdag al een nieuwe trainer op de bank te hebben. 'Daar gaat onze voorkeur naar uit', zegt technisch manager Peter Hofstede. De Doetinchemmers zoeken een coach, na het vertrek van Jan Vreman.
DOETINCHEM - De Graafschap hoopt vrijdag al een nieuwe trainer op de bank te hebben. 'Daar gaat onze voorkeur naar uit', zegt technisch manager Peter Hofstede. De Doetinchemmers zoeken een coach, na het vertrek van Jan Vreman.
De resultaten van De Graafschap vallen dit seizoen zo tegen, dat de club niet langer met Vreman als hoofdtrainer door wil. Het clubicoon krijgt waarschijnlijk een nieuwe functie binnen de club, maar het is niet duidelijk wat die rol precies is.
'Als de resultaten zo achterblijven kun je niet anders dan ingrijpen', zegt Hofstede. 'Deze beslissing heeft een behoorlijke impact. Op de hele club, ook op mij persoonlijk.'
Als nieuwe coach zingt de naam van Henk de Jong rond. Het kan dus zijn dat hij vrijdag al bij de uitwedstrijd tegen MVV op de bank zit. Op namen gaat Hofstede niet in. 'Het kan ook zijn dat we pas in de winterstop een nieuwe coach aantrekken. Er zijn dit jaar nog maar twee wedstrijden, maar onze voorkeur gaat naar een snelle oplossing.'

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!