Nieuws

Kantoren ABN AMRO sluiten in Aalten en Ulft

De kantoren van ABN AMRO in Aalten en Ulft sluiten eind januari. De bank heeft de huur opgezegd omdat steeds minder klanten de winkels bezoeken. © REGIO8
AALTEN - De kantoren van ABN AMRO in Aalten en Ulft sluiten eind januari. De bank heeft de huur opgezegd omdat steeds minder klanten de winkels bezoeken.
'Wij zien al jaren het bezoek aan kantoren teruglopen, omdat onze klanten hun bankzaken steeds meer regelen waar en wanneer het hen uitkomt. Dat doen zij vooral via Internet Bankieren en met de app voor Mobiel Bankieren', aldus directeur Personal Banking Klaas Ariaans in een verklaring.
'Toch zijn er soms momenten dat klanten een specialist willen spreken. Die blijven natuurlijk ook beschikbaar, op afspraak in een kantoor in de buurt, bij de klant thuis aan tafel of via de webcam.'
Er blijft wel een geldautomaat staan in de buurt van de kantoren, waar klanten contant geld kunnen opnemen en sealbags kunnen blijven storten. De medewerkers van beide locaties verhuizen naar een ander kantoor in de buurt. Klanten krijgen binnenkort een brief met informatie over de sluiting en gevolgen.