Zo fietste de vrouw die in Zelhem slachtoffer werd van heftig zedenmisdrijf

ZELHEM - Slechts een kleine 2 kilometer zat de vrouw op de fiets voordat ze in het buitengebied van Zelhem slachtoffer werd van wat de politie een 'ernstige zedenzaak' noemt. Dat gebeurde op 19 november rond middernacht.

De politie heeft precies een week later een passantenonderzoek gehouden. Deze week schakelen ze Bureau GLD van Omroep Gelderland in, in de hoop dat meer mensen informatie hebben.

Afgelegde route

In Bureau GLD onder andere een uitgebreide beschrijving van de afgelegde route in Zelhem. Zo is de vrouw vanuit het centrum richting het buitengebied gefietst.

De jongeman die haar op de Boeninksteeg in de struiken heeft getrokken en daarna overmeesterd, was ook op de fiets. De politie hoopt dat er mensen zijn die de man herkennen aan het signalement en hem hebben zien fietsen langs de route.

Signalement

In eerdere berichten meldde de politie dat het zou gaan om een jongeman van 20 met 'Aziatische trekken'. De politie houdt het nu meer op licht getint. Verder had hij donker kort haar, aan de zijkanten kort geknipt of geschoren en een gladde, gave huid zonder gezichtsbeharing.

Bureau GLD

Bureau GLD behandelt wekelijks zaken die opgelost kunnen worden met tips van getuigen. Iedere woensdag is de uitzending direct na Gelderland Vandaag.

 

Meer over dit onderwerp:
Zelhem Bureau GLD Politie
Deel dit artikel:

Reageren